این آکادمی تحت لیسانس کاراته کالج آمریکا و سازمان اساتید هنرهای رزمی آزاد جهان در ایالت ویرجینیا آمریکا قرار دارد.
موسسین و مدرسین این سازمان از بزرگترین قهرمانان و اساتید هنرهای رزمی جهان به شمار میروند.
این موسسه توسط استاد بزرگ و بنام جهان جو لوییس پدر کاراته آمریکا و بنیانگذار کیک بوکسینگ، بیل والاس پاطلایی، دکتر جف اسمیت و دکتر جری بیزلی تاسیس شده است.
دکتر بیزلی در حال حاضر مدیریت این سازمان جهانی را بر عهده دارد که معتبرترین مرکز مستقل آموزش و تدریس اساتید در سبک های کاراته، فول کنتاکت و کیک بوکسینگ می باشد.
استاد فريدون مالكی
در دهه چهل هجری شمسی، دو پسر به نامهای فريدون و فرشاد در خانوادهای ورزشکار به فاصله سنی کمتر از چهار سال چشم به جهان گشودند. پدر آنها آقاي غلام مالکی از ورزشکاران و قهرمانان رشتهی بدنسازی در آن مقطع زمانی بود که هنوز با داشتن هفتاد و پنج سال سن در ورزش فوق راهنمای جوانان علاقمند به اين رشتهی ورزشی است.
در سال ۱۳۵۳ شاهد ورود يکی از مستعدترين افراد به عرصهی ورزش کنگ فو بوديم. اين پسر ۱۱ ساله کسی نبود جز "فريدون مالکی" که پس از گذشت مدتی نه چندان طولانی و با کسب موفقيت های بی نظير خود، توجه همگان را بخود جلب نمود.
وی از سن ۱۶ سالگی زیر نظر استاد عبدالاسلام یاسینی (صاحب کمربند مشکی از دست جوئویین در سن ۱۷ سالگی) وارد ورزش فول کنتاکت شد. باشگاه سعیدیان واقع در میدان منیریه اولین محلی بود که وی در آنجا به صورت حرفه ای و برای نخستین بار به مربیگری پرداخت.
عناوینی که استاد فریدون مالکی در آن سال ها موفق به کسب آن گردید عبارتند از:
- کسب عنوان قهرمانی مسابقات کاپ آزاد کاراته در سال ۱۳۶۰ در ایران.
- قهرمان جهان در سال ۱۹۹۱ : این مقام ارزشمند در یک فینال نفس گیر در برابر سلطان رینگ های جهان "تایرا نائوایکی" و پس از ۶ راند (۲۹ دقیقه) حاصل شد که پس از آن استاد مالکی عنوان سلطان رینگ های جهان را بخود اختصاص داد.
- نماینده ی کالج کاراته ی آمریکا (AIKIA) در خاور میانه.
- کسب عنوان مربی نمونه از سوی ایالات متحده ی آمریکا در سال های ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۳.
استاد فریدن مالکی در دوران مربیگری خود هشت قهرمان جهان را آموزش داد و از معدود مربیانی بود که در کلاس وی بیش از سیصد و پنجاه نفر ورزشکار دارای کمربند مشکی، آموزش های تکمیلی را می گذراندند. می توان گفت بساری از قهرمانان حال حاضر ورزش های رینگی ایران از شاگردهای وی بوده اند. نیز شایان ذکر است آقایان تیمور پارسا مدار، فرید دردار و بهرام دستان از همدوره ای های وی بودهاند. استاد مالکی در سال ۱۳۸۴ طی یک سانحهی رانندگی درگذشت. بدیهی است که دنیای ورزش تا سالیان سال، نظیر وی را تجربه نخواهد کرد.
تهران
جعفر عرفانيان خواه رئيس سبک فول کنتاکت – کيک بوکسينگ AIKIA
نماينده انحصاري کاراته کالج AIKIA امريکا در ايران و خاورميانه
عضو مجمع اساتيد برجسته هنرهاي رزمي جهان AIKIA
کمربن دان ۶ از کاراته کالج امريکا
مجوز مربيگري درجه يک ملي کيک بوکسينگ از فدراسيون کاراته جمهوري اسلامي ايران
مجوز داوري درجه يک Referee کيک بوکسينگ از فدراسيون کاراته جمهوري اسلامي ايران
عضو کميته ازمون فدراسيون ورزشهاي رزمي جمهوري اسلامي ايران
سر مربي تيم ملي کيک بوکسينگ (LOW KICK) فدراسيون ورزشهاي رزمي جمهوري اسلامي
شي هان جعفر عرفانيان خواه در کارنامه قهرماني خود ۹۸ بازي رسمي که ۹۳ برد – ۱ مساوي – ۴ باخت را دارد.