به گزارش روابط عمومی دبیرخانه سبک نان چوان ووشو کشور، اولین کنفرانس ملی این سبک روز پنجشنبه، ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ در تهران برگزار شد.
آنچه در این کنفرانس گذشت:
پس از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید و پخش سرود پرافتخار ملی استاد علی جهانگیری زادهریاست محترم سبک ضمن خیر مقدم به حضار و تقدیر از بانیان کنفرانس، کلیه اعضا را به همدلی و مشارکت در برنامههای سبک دعوت نمودند و نکاتی چند را در خصوص عملکرد سبک عنوان کردند:
تکیه بیشتر بر پیشرفت و تمرین و توسعه در بخش تالو
همکاری و همدلی بیشتر با دبیرخانه سبک کشور جهت توسعه بازتاب فعالیتهای استانی و کشوری
برگزاری مسابقات استانی سبک و بالا بردن دانش داوری در کنار دانش فنی را از ضروریات دانش مربیان دانسته و خاطرنشان کردند این مهم به افزایش راندمان مربیان کمک فزاینده خواهد کرد
ایجاد فعالیت های فوق برنامه برای خانواده نان چوان کشور
حمایت از قهرمانان برتر کشور و اعزام آنها با حمایت سبک به مسابقات معتبر برون مرزی
همواره در آموزش بودن و اینکه هیچ وقت ۱۰۰ نمیشوید
در پایان آرزوی سلامتی و بعد معرفت برای همه و تاکید بر خانواده بودن و دوستی و مودت
سخنران بعدی کنفرانس آقای دکتر علی شهبازی عضو هیئت رئیسه سبک نانچوان کشور ضمن خیر مقدم به کلیه عزیزان به جایگاه ورزش در جامعه پرداختند و فرمودند آنچه در یک جامعه مهم است سلامت نظم اجتماعی و توسعه جامعه است که ورزش از ارکان اصلی این مقوله میباشد و از دو نگاه قهرمانی و همگانی ضرورت نگاه همگانی در توسعه ورزش را مورد تاکید قرار دادند و بیان داشتند آنچه در این مقوله مهم است قدرت ساماندهی سازمان میباشد که در نبود آن نیروها و پتانسیل ها هرز می روند. لذا پس از چند دهه فعالیت سبک این مجمع به منظور ساماندهی مجدد و زایشی دوباره با توجه به ضرورت بازیابی و بازپروری نیروها شکل گرفت. در این راستا با مشورت ریاست محترم سبک در گام نخست دبیرخانه مرکزی سبک در تهران تاسیس گردید
گام دوم برنامهریزی و انتصابات جهت تشکیل کارگروهها با مشارکت کلیه ارکان و فعالین سبک میباشد که این کنفرانس اولین مجمع انتخاباتی و همفکری پیرامون برنامهریزی برای سبک بوده که در بخش دوم کنفرانس به این مورد میپردازیم
سخنران بعدی کنفرانسحجت الاسلام والمسلمین شیخ ناصر نقویان بودند ایشان همکاری، همدلی و همافزایی را مسیر رسیدن به نتیجه سازمانی دانستند و بیان داشتند از کار انفرادی نتیجهای حاصل نمیگردد، مهمترین معرفت در پیشرفت سازمانها اصل همافزایی، همدلی و همکاری است. همچنین حرکتهای مثبت احساسی را شالوده همدلی و اتحاد ذکر کردند. و فرمودند اگر سکویی برای دیگران باشیم خودمان بالا میرویم همچون یک وزنه بردار که وزنه را بالا میبرد و بعد از پایین آمدن وزنه، وزنه بردار است که به بالای سکو می رود.
ایشان با آگاهی از ناهنجاریها و مسائل و مشکلات جامعه بیان داشتند بهترین وسیله برای جلوگیری از این معضلات، ورزش و توسعه ورزش است. رهایی جامعه از این بحرانهای اجتماعی را بالاترین رسالت سازمانهای ورزشی دانستند، و در ادامه بیان داشتند سرمایههای اصلی این کشور منابع گازی و نفتی نیست بلکه جوانان و فرزندان ایران هستند و با تزریق امید باید امید از دست رفته را به دست بیاوریم که در این راه ابتدائاً باید منجی خود باشید تا بتوانید منجی دیگران باشید و در آخر آرزوی موفقیت برای کلیه حاضرین و موفقیت در برنامه های پیش رو کردند.
بخش دوم کنفرانس
در ابتدا دکتر شهبازی به رسم امانت پیام ریاست محترم فدراسیون دکتر امیر صدیقی را خطاب به کنفرانس قرائت کردند. سپس برنامه اصلی مجمع و تشکیل کارگروهها جهت کمیتهها و چارت سازمانی را در دستور کار مجلس قرار گرفت، که آقای دکترشهبازی در ابتدا به تشریح ضرورت شکلگیری این تیمها و تاثیر خروجی فعالیت آنها در آینده سبک و رشد و توسعه آن پرداختند
کلیه کارگروهها به تفکیک تعریف و داوطلبین هر بخش اعلام آمادگی کرده و در نهایت تیم ها و کارگروهها تشکیل گردید. این مهم با هماندیشی و مشارکت کلیه اعضای مجمع برگزار و به جمعبندی رسید.
در پایان، لوحهای یادبود و گواهینامه های شرکت در کنفرانس به حضار اهدا و سه مدال به عنوان نماد قهرمانی از طرف انجمن ووشو وزارت علوم به پاس زحمات استاد جهانگیری زاده توسط نماینده استان قم به ایشان تقدیم شد.
افزودن دیدگاه